Търси
Всички категории
  Menu Close

  За нас

  Mit.bg е един от първите магазини за онлайн тъговия в България, реализиран още в далечната 1999г. По това време в него се предлагали разнообразни битови стоки, а обслужването било толкова добро, че на ден се реализирли 150-200 поръчки, а през годините хиляди доволни клиенти се връщали на уебсайта отново и отново.
  През 2018г. вдъхновени от популярността и успеха на този Еcommerce гигант, впрегнахме сили и know-how да го възродим като направим супер модерен, бърз и лесен за работа online shop с цялостен редизайн на бранда.
  Емоционалните и рационалните покупки не винаги могат да се планират, затова в желанието си да сме част от тях и да направим пазаруването лесно, удобно и безкомпромисно предлагаме само качествени, подбрани продукти и брандове, минали изисквания на Мit.bg за доказан произход на стоките. Голямото разнообразие от артикули от различни категории, ще помогне на всеки български потребител да открие каквото търси и да бъде винаги различен и модерен само с един клик.
  Не на последно място заставаме и зад българския малък и среден бизнес, като скоро в интеренет магазина ще можете да откриете подбрани стоки и услуги от български производители. Не правете компромис с избора си, поръчайте от Mit.bg!