Mетоди на плащане

ПОРЪЧКИ ЗА СТОКИ ОТ МАГАЗИНА СЕ ПРИЕМАТ И НА тел. 0889 309191; 0878 269353; КАКТО И SKYPE: MIT.BG, FACEBOOK: MIT.BG

Реклама
Начало »  Mетоди на плащане

Как може да заплатите за поръчка на стоки в уеб сайтаУважаеми клиенти, предлагаме Ви следните начини за заплащане на поръчаните стоки:

  • Плащане при доставка


Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера. Тя  е отбелязана в цената на поръчката. Разходите по инкасо и застраховка се поемат от MIT.BG. Можете да прегледате съдържанието на пратката и след това да заплатите.

  • Плащане по банков път


За целта е необходимо да извършите банков превод към сметката на MIT.BG. Следвайки етапите на поръчката, изберете от меню "Начин на плащане" - "Банков път". Кликнете на "Завършване на поръчката" и в страницата, която се отвори ще видите банковите сметки, по които да извършите превода. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

  • Плащане чрез ePay.bg  

 
            

Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от българска банка, можете да платите чрез системата на ePay.bg. При избирането на този метод ще бъдете прехвърлени на страницата на ePay.bg, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. Следвайте всички стъпки, за да бъдете върнати в страницата на MIT.BG, за да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на плащането. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

 


  • Заплащане с ваучер


Чудесен вариант за подарък, ако се чудите какво да изберете за любим, близък или приятел. Изберете желаната стойност,заплаща се по банков път и ще получите ваучер кода на имейла си. Можете да го изпратите по имейл, а ние ще имаме грижата получателя да се зарадва бързо на подаръка.

 


Вашите мнения


parfuma e strahoten,traen e.izpolzvala sym nqkolko ve4e i ne go zamenqm .

Реклама


Посетете Mit.BG на ShopMania