MIT.bg - Магазин за интернет търговия - как се поръчва

ПОРЪЧКИ ЗА СТОКИ ОТ МАГАЗИНА СЕ ПРИЕМАТ И НА тел. 0889 309191; 0878 269353; КАКТО И SKYPE: MIT.BG, FACEBOOK: MIT.BG

Реклама
Начало »  MIT.bg - Магазин за интернет търговия - как се поръчва

Как се поръчва


ПОРЪЧКИ ЗА СТОКИ ОТ МАГАЗИНА СЕ ПРИЕМАТ И НА тел. 0889 309191; 0878 269353; 0619/22077, КАКТО И SKYPE: MIT.BGКак да поръчам?

 

Уважаеми клиенти на MIT.BG , влизайки в заглавна страница на магазина ни, ще видите полета с указания, а именно:

-„категории на продуктите” - тук са представени всички стоки предлагани от MIT.BG.;

-„лентово меню” – предназначено за бърз достъп към категориите, които са визуализирани посредством икони;

-„потребител, парола, регистрация, забравена парола” – за Ваше и наше улеснение е необходимо да се регистрирате в MIT.BG еднократно. При всяко следващо посещение попълвайте в полето „потребител” своето потребителско име, а в полето „парола” – потребителската си парола. При забравена парола използувайте полето „забравена парола” и ще Ви изпратим на указания е-майл нова;

-„вашата кошница” – показва броя и вида на купуваните от Вас стоки;

-„търсене” – можете да търсите стоки по марка, код или описание;

-„марки” – за Ваше улеснение тук може да извадите стоките от определена марка;

-„вашите мнения” - тук може да дадете своето мнение относно даден продукт или да прочетете мненията на останалите потребители;

-„промоционални стоки” – изложени са всички стоки, които имат промоция за периода;

-„нови стоки” – указател на нововъведените продукти;

-„най-търсени стоки” – показани са стоките, които на база статистика са най купувани за периода;

-„RSS” новинарско поле – предлага актуална информация относно стоки на промоция, нови продукти  и новини свързани с MIT.BG;

-„абонаменти за нюзлетър” – въвеждайки своя е-майл в полето, Вие получавате всички RSS новини в личната си поща.

 

 

 

 

Въпроси и отговори

 

 

1.Забравена парола – как да вляза отново със стария си потребителски профил?

2.Как да пазарувам в MIT.BG?

3.Как да се регистрирам в MIT.BG?

4.Как да видя статуса на направените от мен поръчки?

5.Как да разгледам стоките в MIT.BG?

 

 

 

 

         Забравена парола – как да вляза отново със стария си потребителски профил?

 

 

-кликнете върху връзката и попълнете е-майл адреса, с който сте регистрирани. Ще Ви бъде изпратена нова парола, с която да влезете. След това може да я променяте с Ваша, лесна за запомняне парола.

 

         Как да пазарувам в MIT.BG?

 

-за да пазарувате в MIT.BG е необходимо да сте регистриран потребител.Може да се регистрирате и от   тук   . Ако вече сте направили своят избор и сте решили да закупите стока от MIT.BG е необходимо да отидете на страницата с продукта  който сте избрали и да кликнете върху бутона "Купи". Когато продукта има опции за избор на цвят, размер, количество и др. е необходимо да го изберете от падащо меню към съответния продукт, след което ще се появи бутонът "купи". Той ще Ви отведе на следващата страница, която дава статуса на вашата покупка. Тук можете да коригирате артикулите и колиличествата, които сте заявили. След като се уверите в избора си на стока продължете с бутона ”Поръчай”. Ще бъдете изведени на страница, от която са видими всички детайли на поръчката : адрес за доставка, цена за доставка, спедитор за доставка, данни за фактура , ако желаете такава, начин на плащане, обща сума за заплащане. След като се убедите в коректността на въведените данни натиснете бутона „Завършване на поръчката”. Ще бъдете прехвърлени във финална страница, от която ще видите детайли на поръчката : номер, дата, адрес, лице за контакт, начин на плащане и продуктите. Препоръчваме Ви да отпечатате тази страница и я съхраните.Как да се регистрирам в MIT.BG?


- в горната част на началната страница ще видите връзка „регистрация”. Кликвайки на нея ще отидете на страница за идентификация. В полето „ако сте нов клиент” е необходимо да попълните всички реквизити, които са задължителни. Кликвайки на бутона „регистрация” Вие вече сте регистриран клиент в MIT.BG.

Как да видя статуса на направените от мен поръчки?

- за да видите статуса на Вашите поръчки е необходимо да кликнете върху бутон „Моите поръчки”, който се намира в горната част на заглавната страница. Ще видите всички направени от Вас поръчки и техния статус.   

Снимките на стоките са  примерни, при желание за определен цвят на дадена стока, ако не се избира с падащо меню, можете да го уточните в поръчката.


   Как да разгледам стоките в MIT.BG?

 

-кликвайки върху категорията в лявата част на екрана, ще се отворят подстраници илюстровани със снимки и описание на продуктите.Всяка снимка е линк към категория или продукт в MIT.BG. Може да извадите само стоки от даден производител, кликвайки на съответното лого разположено от дясна страна на заглавната страница. Кликвайки върху продукта или описанието, ще влезете в индивидуалната му страница. Тук може да се запознаете с подробно описание, неговата функционалност, както и да разгледате снимки с опция за уголемяване. Можете да поръчате продукта с бутона „купи”.

 

 

 


 

 

 

Вашите мнения


parfuma e strahoten,traen e.izpolzvala sym nqkolko ve4e i ne go zamenqm .

Реклама


Посетете Mit.BG на ShopMania